juli 4, 2019 Av admin 0

Olika verkligheter

Hej på er gott folk! Jag hoppas att allt står bra till och att ni har en skön sommar hittills. Har du gått på semester än eller är det ett tag kvar tills det är din tur? Som bonde så får man i princip ingen semester. Djuren behöver alltid tillsyn och skötsel och resten av gården också för den delen. Så vill man åka iväg så får man hyra in någon som kan se efter allt medans man är borta. Som tur är så känner jag inget behov av att resa så mycket längre, det känns som att jag fick en lagom dos för ett par år sedan och det klarar jag mig på. Dock så blir den nån weekend emellanåt och det är ju alltid trevligt! Jag har kompisar lite här och var i landet så jag försöker att åka och hälsa på när jag har möjlighet.

En utav mina äldsta vänner har precis flyttat efter att ha fått nytt jobb och jobbar nu på en digital marknadsföringsbyrå i göteborg. Vi lever verkligen i två helt olika verkligheter, vilket ofta leder till hetsiga, roliga och intressanta diskussioner. Hans arbete består av det som finns i cyberspace och sitter framför en dator dagarna i ända, mitt arbete handlar om det som fysiskt finns på gården och jag jobbar konstant med kroppen. Rätt häftigt ändå, att vi som är lika gamla har så olika verkligheter!

Även om jag sitter här och skriver nu så tror jag aldrig riktigt att jag kommer att fastna för det digitala samhället. Jag gillar saker jag kan känna, se, dofta och smaka på. Det där med virtuella upplevelser känns lite som ett antiklimax, man vill ju uppleva saker på riktigt. Som sagt det enda som kan intressera mig är att skriva om det jag brinner för för att lyfta kunskap och fakta kring att vara en svensk bonde + att jag faktiskt använder mig lite av onlinedejting. En är ju inte purung längre så att säga och jag skulle gärna träffa någon att dela vardagen med. Det är rätt många runt omkring mig som har påpekat att jag borde söka till Bonde söker fru. Och ärligt talat hade det varit lite spännande att testa i allaf.

Nu ska jag ut och tända grillen, hoppas ni får en go kväll!