juli 22, 2019 Av admin 0

Livskamrater

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det bra, jag börjar dock bli lite trött nu märker jag på kroppen, det har varit en vår fullproppad med massa jobb, så lite semester snart sitter nog fint. Som jag nämnde i förra inlägget får ju vi bönder knappt någon semester riktigt, men nu har jag och grabb-gänget faktiskt bokat en utomlandssemester som vi far iväg på nästa vecka så jag ska få lite hjälp på gården när jag är borta. Det ska bli riktigt kul och skönt faktiskt, det var ett bra tag sedan jag var ledig nu, och det är sällan att boysen har tid att kunna ses allihopa nu när vi alla har så olika liv. Men det får oss ju att uppskatta dessa stunderna lite extra. 

Jag sitter i skrivande stund och kikar på hundbutik hansesgården för att köpa lite nya grejer till Alle och Ronja, de är mina två fantastiskt fina golden retrievers som bor tillsammans med mig här på gården. Alle är 11 år och honom har jag växt upp med, han är egentligen mammas och pappas hund men de ville att han skulle bo kvar här på gården när jag tog över för de vet hur mycket han älskar att leva fritt på gården och sköta sig själv. Ronja är min egna hund som jag köpte för 4 år sedan, bland annat som sällskap till Alle och för att jag bara älskar golden-rasen så himla mycket. Dom förgyller verkligen mitt liv. Så de ska båda två få varsitt nytt halsband, nya selar och en ny extra stor säng (eftersom dom trots sin storlek som inte är så liten, envisas med att sova i SAMMA säng, haha).

Jag ska strax käka lite lunch och efter det fortsätter jobbdagen som vanligt, vi hörs snart igen folket, ha de!

Dog, Puppy, Golden Retriever, Animal, Petit, Cute