september 27, 2019 Av admin 0

Fina helgplaner

Hej!

Hur står det till med er? Med mig är det bara fint, det är fredag och mycket jobb att göra innan ikväll, då blir det häng med några polare och vi ska faktiskt kolla på idol. Det är en grej jag har med mitt kompis-gäng, som en tradition, vi brukar samlas hos mig och kolla på fredagsfinalerna på idol, det är en mysig tradition faktiskt och det är något som gör hösten lite mysigare. Ikväll blir det jag, Lisa och jacob, sofia och karl, annelie, johanna, pontus, koffe och hundarna såklart. Tur jag har en riktigt stor soffa haha!

På lördag ska jag, lisa, jacob och annelie göra malt. Bara en sån sak!? Vad händer tänker ni, har jag bytt inriktning på gården och ska börja göra malt istället? Nej det är lisa och jacobs påhitt, de känner en kille som ska lära hos att göra hembryggning. Det ska bli väldigt roligt faktiskt! Det blir spännande och se om det kommer att vara drickbart efteråt, känns lite läskigt och som att det kan bli giftigt det jag skapar men haha, jag får lita på proffset och lyssna noga! Det känns kul att ha lite planer i helgen. Det har blivit mycket jobb på sistonde och det märks att hösten har kommit igång. Det brukar alltid blir så när vi går från sommar till höst, man märker att arbetet ökar en växel då. 

Söndag bli inte heller helt oplanerad, jag ska nämligen (hör och häpna) på dejt! Jösses vad nervös jag blir haha, men det ska faktiskt bli roligt, det är en tjej jag träffas förut genom gemensamma vänner som jag ska träffa. Det är faktiskt en av Johannas bästa vänner och vi har träffats ca 3 gånger innan, men senast bytte vi nummer och har sedan dess hållit kontakten och smsat nästan varje dag. Vi ska gå ut på promenad med hundarna och sedan tänkte jag laga lunch till oss här på gården. Det var hennes förslag att gå ut i skogen med hundarna, tydligen älskar hon hundar och just golden retrievers är hennes drömras. Hon blev helt lyrisk när jag berättade att jag hade hela TVÅ goldens. Så det ska bli mysigt, jag ser vödligt mycket fram emot helgen och mest av allt söndag, jag är allt lite pirrig i magen…

Golden Retriever, Dog, Retriever, Bitch, Old, Golden