Om oss

Välkommen till Guldgris.se

Så, jag som driver företaget och skriver bloggen heter Josef. Gården är familjeägd och har varit i vår familj i många många år. Vi har många olika djur, dels för vår egen del men de djuren vi jobbar med är grisar.

Vi har höns, vi har hästar, vi har några kor, vi har en hamster, vi har en hund (vår hamster är nog större än hunden). Ja, vi har många djur men vi arbetar så klart endast med grisarna.

Att arbeta med grisarna har varit våran familjeaffär länge men det är en affärsidé som har utvecklat sig genom åren. Vi har arbetat med våra djur i flera generationer i min familj. Jag jobbar med det, min pappa jobbade med det, hans farmor jobbade med det och så kan vi fortsätta.

Så, vi kan det här med grisar, uppfödning och slaktning. Det är värt att nämna att i familjen har slakteriet inte alltid funnits och det är med den här medvetandegörandet kring djurens rättigheter som vi mer och mer går mot att födda grisarna och slakta de själva.

En gris som ligger ner

Det här är Mossa, en vacker grismamma!

Precis som Mossa har vi många andra grisar som gör vårt liv till ett roligare liv men alltid med tanken på att de en dag kommer att slaktas. Därför strävar vi alltid efter att ge de ett värdigt liv och en värdig död.